Bake It Basic

Start hier jouw bakavontuur!

Ga je weer aardbeienkwarktaart maken met een kant en klare mix? Net als die chocoladekoeken en MonChoutaart? Vermijd je het om deze recepten vanaf de basis zelf te maken? Weet je niet waar te beginnen als je de ingrediënten bij elkaar moet zoeken en schuif je het voor je uit? Heel herkenbaar. Je hebt het nooit eerder gedaan en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk.

Hoe zou het toch zijn als je deze recepten zelf weet te maken, vers en vanaf de basis? Bedenk eens hoeveel makkelijker jij je eigen kwarktaarten samen kunt gaan stellen als je eenmaal de basis weet en snapt hoe gelatine werkt en hoe je slagroom het beste opklopt. En die chocolade chip koeken kennen helemaal vele variatiemogelijkheden: al die soorten chocolade, verschillende noten, gedroogd fruit. Als je eenmaal de basis weet, kun jij gaan variëren en sta je met steeds iets meer zelfvertrouwen in de keuken. Vers is zoveel lekkerder.

Na het grote succes van de live online workshops voor de beginnende bakker die ik de afgelopen maanden gaf, bied ik jou nu de mogelijkheid om de replays en de recepten van deze toffe workshops in één pakket te kopen. Wie weet deed je één van de online workshops al mee en heb je spijt de andere gemist te hebben. Misschien zag je het steeds voorbij komen en paste het niet in je agenda. Ik heb de oplossing!

Voor de eenmalige investering van €17 krijg jij tot en met december 2023 toegang tot de replaypagina met 4,5 uur aan beeldmateriaal:

  • De replay van de online workshop Aardbeienkwarktaart

  • De replay van de online workshop Zomerse MonChoutaart

  • De replay van de online workshop Chocoladekoeken

De bijbehorende recepten komen ook in je bezit!

Bake It Basic: een pakket waarmee jij in je eigen tempo en op momenten die jou uitkomen aan de bak gaat. Je kunt de replays pauzeren en terugspoelen, net zo vaak totdat jij het recept net zo goed weet te maken als ik. Want oefening baart kunst! Denk je dat ik het allemaal in één keer foutloos wist te maken? Tuurlijk niet. Doordat ik uitgebreid geoefend en getest heb, kun jij er nu versneld mee aan de slag!

Velen gingen al met deze recepten en lekkernijen aan de slag en geven aan zichzelf nu uit te dagen en te verrassen in de keuken, meer te kunnen dan ze zelf ooit dachten, nu iedere verjaardag een verse kwarktaart op tafel te zetten en zelfs met de chocoladekoeken al gevarieerd te hebben. Het vooruit werken wordt ook makkelijker omdat ik veel invries- en bewaartips geef. Geen stress, maar een waar feest bij jou in de keuken en op tafel!

Tevreden klanten over andere workshops van Anouk

‘Ik heb al heel veel online workshops en cursussen gevolgd bij individuen en bijvoorbeeld het Bakery Institute. Zowel live online als remote online. Ik vind mezelf daarom wel een ervaringsdeskundige op het gebied van online workshops. 😉

Bij jou is de organisatie een stuk strakker. Een tijdige en kloppende boodschappenlijst, overzichtelijke receptuur en een goede moderator. Fijne structuur en planning in de workshop en een hele duidelijke uitleg.’

Annelies

‘Hallo Anouk, wat is de taart geweldig. Ik hou van deze basisrecepten. Ik wilde altijd graag de losse bodem kopen die bij de Dr Oetker taart zit. Nu weet ik dat deze dus gewoon makkelijk met deze koekjes te maken is. Kan ik eindelijk ook kwarktaart zelf maken. Ik heb weer veel inspiratie.’ 

Elske

Wacht niet langer als je klaar bent met het maken van taarten met een kant en klare mix uit de supermarkt. Het is een stuk goedkoper als je de ingrediënten zelf in huis haalt. 

Als jij besluit aan de slag te gaan met de dit pakket, dan heb jij binnen no time deze recepten onder de knie en kun je gaan variëren en experimenteren. Je omgeving gaat er ook heel blij mee zijn! 

Deze pakketprijs van €17 is mijn zomeraanbieding voor jou!