Bake It Easy

Jouw zoete bakcursus!

Prachtig die cupcakes versierd met een romige toef botercrème of die taart strak afgesmeerd en kleurrijk versierd. Zo leuk om hier mee te variëren en steeds weer een nieuwe taart te kunnen creëren. 

Jij bakt wel eens biscuit, maar altijd met een kant en klare mix voor biscuit. Net als voor het afsmeren: enchanted cream is jouw redding. Dan weet je in ieder geval dat het lukt. De keren dat je zelf botercrème maakte, knarsten de suikerkorrels tussen je tanden en had je het idee een klomp boter op de taart te smeren. Geloof me: het kan anders en zóveel lekkerder!

Wat denk je van brownies, een tulband, aardbeienkwartaart, karamelsaus, al die klassiekers vind je lekker, maar je weet niet hoe je ze vanaf de basis zelf kunt maken. Je neemt het je regelmatig voor en stelt het toch weer uit, want ja, die verjaardag is aankomend weekend en dan kun je niet met een misbaksel aankomen. Zo herkenbaar dat voor je uitschuiven, zeker gezien de drukte van alledag! Je hebt het nooit gemaakt en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk.

Begint er al iets te borrelen bij je? Tegen welke hobbels loop jij aan in het bakken? Mag ik je helpen springen over die hobbels? Het is tijd geworden voor bakken vanaf de basis met pure ingrediënten! Als je de lekkernij zelf maakt, weet je wat je erin stopt en weet je dus wat je eet en kun je bewuste keuzes maken passend bij jou en je leefstijl.

Wil je al meer? Voel je waar je je bakvaardigheden en -kennis mag verbeteren? Welke recepten wil je al langer maken, maar stel je steeds uit om teleurstelling te vermijden? Ben je die eeuwige appeltaart en kersen MonChoutaart zat, hoe lekker ze ook zijn. Heb je zin om stap voor stap meegenomen te worden in een recept, om je aan te sluiten bij een community van gelijkgestemden thuisbakkers, om al je bakvragen aan mij te kunnen stellen en om live online met mij aan de bak te gaan?

Stap dan nu in mijn online programma BAKE IT EASY, waarin ik jou verliefd laat worden en blijven op bakken, zodat jij met trots de lekkerste baksels uit je oven tovert waarvan je geniet met de mensen om je heen. 

Na dit programma voor de beginnende en gemiddelde thuisbakker, bak jij recepten vanaf de basis met pure ingrediënten. Begrijp je hoe een recept in elkaar zit, maak je een bakplanning zodat niet alles op het laatste moment hoeft en kun je gaan variëren met smaken om jouw stijl en signatuur aan een recept te geven. 

Tijdens de maandelijkse live Q&A’s kun je al je vragen aan mij te stellen. Tijdens de live online workshops gaan we samen aan de bak. Iedereen kan bakken, jij dus ook! (als je maar doet wat ik zeg 😉)

Wat zit er in het 6 maanden online programma BAKE IT EASY?

 • Module cake, biscuit en tulband

 • Module vullingen: mousse, botercrème en meer

 • Module combineren van de recepten

 • Receptvideo’s van de basisrecepten

 • Extra recepten zoals blondies, kokosmakronen en meer

 • Tips & Tricks

 • 3x een live online workshop met replay:

  4/10 9.30-11.30 uur, 7/12 19.00-21.00 uur en 10/2 14.00-16.00 uur

 • Maandelijks een live online Q&A met replay

De investering voor 6 maanden toegang tot het programma is €97. Mijn recepten kloppen en zowel in de geschreven recepten als tijdens video’s en (online) workshops neem ik je stap voor stap mee naar het eindresultaat. Ruim 95% van de mensen behaalt dit eindresultaat!

Kijk maar eens naar alle reviews die ik krijg n.a.v. mijn (online) workshops en bakboeken.  Geen misbaksels en stress meer in jouw keuken!

 

Tevreden klanten over de recepten en workshops van Anouk

‘Super bedankt voor de leuke online workshop afgelopen donderdag! Het was even uit mijn comfortzone, maar uiteindelijk heb ik de hele avond super ontspannen gebakken en kijk ik nu al uit naar de volgende! Je legde alles heel duidelijk uit, er was genoeg tijd om vragen te stellen en je hield steeds bij of iedereen het nog wel kon bijhouden. Het was ook nog eens erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!’ 

Kim

‘Lieve Anouk, ik heb genoten vanmiddag. Wat een heerlijke baksels en wat ben jij een fijn mens om mee te bakken. Online was het heel goed te volgen en jouw manier, jouw stem, jouw tempo, jouw ideeën hebben me doen besluiten dat ik heel graag de volgende 5 workshops ga volgen.’

Miranda

Als jij besluit mee te doen, dan heb jij binnen no time:

 • Je bakvaardigheden naar een hoger niveau getild.
 • Een scala aan basisrecepten in je bezit waarmee je eindeloos kunt gaan variëren en experimenteren.
 • Geen kant en klare bakmixen meer nodig.
 • Een hoop nieuwe technieken uitgevoerd en heerlijke recepten gemaakt.

 

Je weet wat je moet doen in het bakken, waar de spannende momenten zitten, waar je op moet letten, hoe je een baksel ‘nog kunt redden’, als het mis dreigt te gaan. Jij bakt de mooiste en de lekkerste taarten!

 

Bij de online workshops doen we het met elkaar. Samen iets nieuws proberen en uit je comfortzone gaan, is zoveel fijner dan in je eentje. De receptvideo’s ondersteunen wat je leert in de online workshops.