Bake It Epic

Ontketen jouw legendarische bakprestaties!

Weer diezelfde appeltaart op tafel de komende verjaardag? Nog steeds soezendeeg en bladerdeeg op je wensenlijstje staan, maar schuif je het voor je uit? Heel herkenbaar. Het zit niet in ons standaard bakrepertoire en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk.

Laat me eens allerlei toffe recepten opsommen: amandelspijs, banketbakkersroom, fruitmousse, Italiaanse meringue, sloffendeeg, tartelettesdeeg, soezenbeslag, zoete broodjes, bladerdeeg, maak jij het al zelf vanaf de basis? Of gebruik je nog regelmatig een kant en klare mix?

Hoe zou het toch zijn als je deze recepten zelf weet te maken, vers en vanaf de basis? Bedenk eens hoeveel makkelijker jij je eigen taarten samen kunt gaan stellen. Hoeveel beter je gaat worden in het voorbereiden van losse onderdelen en daardoor met minder stress in de keuken staat. Hoeveel smaakvoller je taarten gaan zijn! Vers is zoveel lekkerder.

Na het grote succes van de live online workshops die ik van januari tot en met juni gaf rond deze bakthema’s bied ik jou nu de mogelijkheid om de replays en de recepten van deze toffe workshops in één pakket te kopen. Wie weet deed je één van de online workshops al mee en heb je spijt de andere gemist te hebben. Misschien zag je het steeds voorbij komen en paste het niet in je agenda. Ik heb de oplossing!

Voor de eenmalige investering van €37 krijg jij tot en met december 2023 toegang tot de replaypagina met 15 uur aan beeldmateriaal:

 • De replay van de online workshop Gezond(er) bakken

 • De replay van de online workshop Sloffendeeg en vullingen

 • De replay van de online workshop Tartelettes en vullingen

 • De replay van de online workshop High tea zoet

 • De replay van de online workshop High tea hartig

 • De receptvideo Monstersoesjes

De volgende recepten komen ook in je bezit:

 • Gezond(er) bakken: bliss balls, bananenbrood, ontbijtmuffins, granola

 • Sloffendeeg: sloffendeeg, amandelspijs, banketbakkersroom, Zwitserse room, frambozenmousse, citroencrèmeux, Italiaanse meringue

 • Tartelettes: tartelettedeeg, notenkaramel, appelroosje, kersenvulling

 • High tea zoet: briochedeeg, roombroodjes, kaneelbrood

 • High tea hartig: bladerdeeg, quichedeeg en vulling, worstenbroodjes

En dan vergeet ik vast nog een recept, maar laat ik stoppen met opsommen want de investering van €37 is bizar voor de hoeveelheid aan kennis en recepten die ik met je deel in het pakket Bake It Epic. Een pakket waarmee jij in je eigen tempo en op momenten die jou uitkomen aan de bak gaat. Je kunt de replays pauzeren en terugspoelen, net zo vaak totdat jij het recept net zo goed weet te maken als ik. Want oefening baart kunst! Denk je dat ik het allemaal in één keer foutloos wist te maken? Tuurlijk niet. Doordat ik uitgebreid geoefend en getest heb, kun jij er nu versneld mee aan de slag!

Velen gingen al met deze recepten en lekkernijen aan de slag en geven aan zichzelf nu uit te dagen en te verrassen in de keuken, meer te kunnen dan ze zelf ooit dachten, nu iedere verjaardag iets nieuws op tafel te zetten en ga zo maar door. Het wordt een waar feest bij jou in de keuken en op tafel!

Tevreden klanten over andere workshops van Anouk

‘Was heel leuk om mee te doen gisterenavond. Dacht dat het briochedeeg niet zou lukken maar dat is toch goed gekomen. Het brood is heerlijk, net geproefd. Roombroodje kon ik gisterenavond niet weerstaan. Straks aan de bak met de scones. Het lange staan is voor mij niet mogelijk, vandaar dat ik die nu ga bakken. Leuk ook al je tips, waardevol. Fijn weekend!’ 

Constance

‘Ik heb al heel veel online workshops en cursussen gevolgd bij individuen en bijvoorbeeld het Bakery Institute. Zowel live online als remote online. Ik vind mezelf daarom wel een ervaringsdeskundige op het gebied van online workshops. 😉

Bij jou is de organisatie een stuk strakker. Een tijdige en kloppende boodschappenlijst, overzichtelijke receptuur en een goede moderator. Fijne structuur en planning in de workshop en een hele duidelijke uitleg.’

Annelies

Als jij besluit aan de slag te gaan met de bakthema’s in dit pakket, dan heb jij binnen no time je bakvaardigheden naar een hoger niveau getild en een scala aan basisrecepten in je bezit waarmee je eindeloos kunt gaan variëren en experimenteren. Je hebt geen kant en klare bakmix meer nodig, hebt een hoop nieuwe technieken toegepast en de lekkerste recepten gemaakt. 

Deze pakketprijs van €37 is mijn zomeraanbieding voor jou!