Kan ik deze workshop volgen met een voedselallergie of -intolerantie?
In de lekkernijen die we tijdens de workshop maken, zitten gluten, ei en lactose.
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:22:00+00:00juni 2nd, 2023|
In de lekkernijen die we tijdens de workshop maken, zitten gluten, ei en lactose.
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:21:00+00:00juni 2nd, 2023|
plasticfolie keukenthermometer quichevorm met losse bodem (rond max. 26 cm diameter of vierkant max.
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:20:01+00:00juni 2nd, 2023|
Nee, je krijgt vooraf een boodschappenlijst en een lijst met benodigd bakgerei. Voor die
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:19:04+00:00juni 2nd, 2023|
Zeker niet zo hoog als tijdens het bakken in de tent van Heel Holland
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:18:02+00:00juni 2nd, 2023|
Niets moet en heel veel mag. Vindt jij het fijn om eerst te kijken
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:17:09+00:00juni 2nd, 2023|
Mijn motto is dat iedereen kan bakken, als je maar de juiste spullen in
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:16:13+00:00juni 2nd, 2023|
Ik vraag iedereen om zijn camera aan te zetten, want dat is wel zo
Anouk Glaudemans2023-06-02T10:15:15+00:00juni 2nd, 2023|
Je kunt de online workshop zeker volgen via je tablet of telefoon. Het scherm waarop
Anouk Glaudemans2023-05-10T18:46:28+00:00mei 10th, 2023|
Om onze tijd zo goed mogelijk te gebruiken en dus zoveel mogelijk lekkernijen te
Anouk Glaudemans2023-05-09T11:13:15+00:00mei 9th, 2023|
In de lekkernijen die we tijdens de workshop maken, zitten allergenen zoals noten. Je