![[200114 DW] HHB – Fotografie Website_00029](https://anoukbaktdoor.nl/wp-content/uploads/2020/01/200114-DW-HHB-Fotografie-Website_00029.jpg)
Focaccia
Je kent allemaal die dagen dat je druk bent met werk, gezin, sport en hobby. Wij als gezin hebben ook van die dagen dat we minder tijd hebben om met elkaar de avondmaaltijd te nuttigen. Vooruit koken of mijn vriezer induiken, is voor mij dan de oplossing. Ik maak vaak soep met veel groenten en restjes soep kun je prima invriezen. Om een soepmaaltijd op te fleuren is een focaccia ideaal en die kun je ook al eerder maken, invriezen en even warm maken in de oven.
Focaccia is heerlijk om bij de soep te eten of om in de soep te soppen. Ja, ik ben een ‘sopper’, ik geef het toe en ik houd ervan! Door te wisselen met kruiden en kaas, krijgt je focaccia iedere keer een andere smaak en misstaat het ook zeker niet op een heerlijke borrelplank.
INGREDIENTEN
INSTRUCTIES
NOTITIES
Je kunt flink variëren met smaakmakers bij dit brood. Maak er bijvoorbeeld een kaasuienbrood van of meer een Italiaans brood met pizzakruiden, tomatensaus en mozzarella.