![[200114 DW] HHB – Fotografie Website_00021](https://anoukbaktdoor.nl/wp-content/uploads/2020/01/200114-DW-HHB-Fotografie-Website_00021.jpg)
CHOCOLADE TULBAND
Als je mij wilt zien stralen, zet dan een mooi gebakken tulband voor mijn neus. Ik word daar zo vrolijk van. Een tijd geleden heb ik daarom ook een sjieke tulbandvorm gekocht. Een hele investering, maar mijn baksels komen er ontzettend strak en goed gebakken uit en naast smaak wil het oog ook wat. Met dit recept maak je een smeuïge chocoladecake, die eenvoudig te bereiden is. Je hebt er geen mixer voor nodig. Heb je nu geen tulbandvorm, dan is het recept prima te bereiden in een springvorm van 24 of 26 cm doorsnede of in een groot cakeblik.
INGREDIENTEN
INSTRUCTIES
NOTITIES
Bewaar de tulband afgedekt met (huishoud)folie buiten de koeling, dan is het 3 dagen houdbaar.
Laat de tulband volledig afkoelen voordat je decoreert met bijvoorbeeld een ganache.