anouk tartelette workshop

Workshop
Tartelettes

Samen maken we het deeg en bakken we de tartelettes. Daarna gaan we aan de slag met de vullingen en de decoratie. Je gaat naar huis met 12 tartelettes in twee verschillende smaken: chocolade tartelettes met passievruchtcrèmeux en Italiaanse meringue èn vanille tartelettes met spijsroom, meegebakken appel en een appelroosje. Je kunt de passievrucht tartelettes bij thuiskomst invriezen, maar ik denk dat ze te lekker zijn en je ze fijn opeet met de mensen om je heen. De appel tartelettes zijn vers het lekkerste. Deze workshop is goed te doen, dus schroom niet en doe mee. Ik neem je mee in de te zetten stappen.

  • Kosten €105,- per persoon inclusief BTW, koffie, thee, fruitwater, een worstenbroodje en iets lekkers van mij.

Locatie en aanmelding

De workshops vinden plaats in kookstudio ‘Ik Kook Jij Ook’ te Waalwijk. We hanteren de richtlijnen van het RIVM en vragen jullie om die ook te hanteren. Na aanmelding en betaling zal ik hier duidelijk over communiceren.

Meld je snel aan via de knop hieronder, want er is maar beperkt plek. Betaling gaat vooraf via een factuur. Op mijn diensten gelden de algemene voorwaarden die te vinden zijn op mijn website.

Deel met vrienden