Online Masterclass ‘Bakken vanaf de basis’ (Gratis)
27 september van 14.00-15.00 uur
Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass:
Je bakt weleens iets lekkers voor bij de koffie en gebruikt regelmatig een kant en klare mix uit de supermarkt, bijvoorbeeld voor biscuit. Enchanted cream is jouw redding voor het afsmeren of decoreren van een taart. Dan weet je in ieder geval dat het lukt. De keren dat je namelijk zelf botercrème maakte, knarsten de suikerkorrels tussen je tanden en had je het idee een klomp boter op de taart te smeren. Geloof me: het kan anders en zóveel lekkerder!
Wat denk je van brownies, een tulband, aardbeienkwartaart, karamelsaus, al die klassiekers vind je lekker, maar je weet niet hoe je ze vanaf de basis zelf kunt maken. Je neemt het je regelmatig voor en stelt het toch weer uit, want ja, die verjaardag is aankomend weekend en dan kun je niet met een misbaksel aankomen. Zo herkenbaar dat voor je uitschuiven, zeker gezien de drukte van alledag! Je hebt het nooit zonder bakmix gemaakt en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk.
Fruitmousse is nog nooit vers gelukt, altijd met een zakje poedermix dat je moet mengen met slagroom. Die ene keer dat je het vers probeerde, werd je eiwit niet stijf genoeg en de juiste verhouding eiwit en suiker weet je eigenlijk ook niet. Als thuisbakker wil jij die lekkere taartvulling of dat dessert toch vers kunnen maken met pure ingrediënten?
Je zit vast in het repertoire van vertrouwde baksels zoals appeltaart, brownie en stroopwafelcake. Je wilt meer, maar durft niet goed en hebt ook geen tijd om voor de lol te gaan experimenteren. Jouw familie en vrienden zijn een bepaald bakniveau van jou gewend, dus je gaat niet voor visite iets nieuws proberen dat je nog nooit gemaakt hebt. Dadelijk mislukt het!
Begint er al iets te borrelen bij je? Tegen welke hobbels loop jij aan in het bakken? Mag ik je helpen springen over die hobbels? Het is tijd geworden voor bakken vanaf de basis met pure ingrediënten! Als je de lekkernij zelf en vers maakt, weet je wat je erin stopt en weet je dus wat je eet en kun je bewuste keuzes maken passend bij jou en je leefstijl.
Al met al heb je genoeg basisvertrouwen in de keuken door het vaste repertoire dat je redelijk succesvol bakt. Tegelijkertijd mis je ervaring in het bakken vanaf de basis, in het experimenteren met nieuwe recepten en kun je wel een steuntje in je rug gebruiken om die nieuwe recepten en technieken te gaan proberen. Als een recept buiten je comfortzone ligt, gebruik je een kant en klare mix of begin je er niet eens aan. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn.
ONLINE MASTERCLASS ‘BAKKEN VANAF DE BASIS’
27 september van
14.00-15.00 uur
Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass:
Je bakt weleens iets lekkers voor bij de koffie en gebruikt regelmatig een kant en klare mix uit de supermarkt, bijvoorbeeld voor biscuit. Enchanted cream is jouw redding voor het afsmeren of decoreren van een taart. Dan weet je in ieder geval dat het lukt. De keren dat je namelijk zelf botercrème maakte, knarsten de suikerkorrels tussen je tanden en had je het idee een klomp boter op de taart te smeren. Geloof me: het kan anders en zóveel lekkerder!
Wat denk je van brownies, een tulband, aardbeienkwartaart, karamelsaus, al die klassiekers vind je lekker, maar je weet niet hoe je ze vanaf de basis zelf kunt maken. Je neemt het je regelmatig voor en stelt het toch weer uit, want ja, die verjaardag is aankomend weekend en dan kun je niet met een misbaksel aankomen. Zo herkenbaar dat voor je uitschuiven, zeker gezien de drukte van alledag! Je hebt het nooit zonder bakmix gemaakt en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk.
Fruitmousse is nog nooit vers gelukt, altijd met een zakje poedermix dat je moet mengen met slagroom. Die ene keer dat je het vers probeerde, werd je eiwit niet stijf genoeg en de juiste verhouding eiwit en suiker weet je eigenlijk ook niet. Als thuisbakker wil jij die lekkere taartvulling of dat dessert toch vers kunnen maken met pure ingrediënten?
Je zit vast in het repertoire van vertrouwde baksels zoals appeltaart, brownie en stroopwafelcake. Je wilt meer, maar durft niet goed en hebt ook geen tijd om voor de lol te gaan experimenteren. Jouw familie en vrienden zijn een bepaald bakniveau van jou gewend, dus je gaat niet voor visite iets nieuws proberen dat je nog nooit gemaakt hebt. Dadelijk mislukt het!
Begint er al iets te borrelen bij je? Tegen welke hobbels loop jij aan in het bakken? Mag ik je helpen springen over die hobbels? Het is tijd geworden voor bakken vanaf de basis met pure ingrediënten! Als je de lekkernij zelf en vers maakt, weet je wat je erin stopt en weet je dus wat je eet en kun je bewuste keuzes maken passend bij jou en je leefstijl.
Al met al heb je genoeg basisvertrouwen in de keuken door het vaste repertoire dat je redelijk succesvol bakt. Tegelijkertijd mis je ervaring in het bakken vanaf de basis, in het experimenteren met nieuwe recepten en kun je wel een steuntje in je rug gebruiken om die nieuwe recepten en technieken te gaan proberen. Als een recept buiten je comfortzone ligt, gebruik je een kant en klare mix of begin je er niet eens aan. Dat moet nu maar eens afgelopen zijn.
Stel je eens voor dat …
Meld je aan voor mijn
gratis online Masterclass ‘Bakken vanaf de basis’!
27 september van 14.00 – 15.00 uur
Vanuit mijn keuken neem ik je mee in de basis van het bakken en bespreek ik allerlei basisstappen en -tips. Bereid je voor op een uur waarin ik je minimaal 5 tips geef waarmee je direct jouw bakvaardigheden verbetert en je veelgemaakte fouten kunt voorkomen of oplossen.
Denk alvast na over alle vragen die je mij wilt stellen, want daar ruim ik uitgebreid tijd voor in.
Aan het einde van deze fantastische Masterclass …
Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass:
Tevreden klanten over andere Masterclasses van Anouk
‘Hoi Anouk, wat doe je het toch goed. Bedankt voor deze toffe Masterclass. Je uitleg was heel duidelijk, heb weer goede tips gekregen.’
‘We hebben al verschillende online workshops gevolgd en gisteren de Masterclass. Het is altijd heel leuk en heel duidelijk. We gaan er zeker nog meer volgen en ondertussen heel erg genieten van alle lekkere baksels en de tips om het bakken nog beter onder de knie te krijgen. Altijd geef jij antwoord op vragen, zowel tijdens als na een workshop. Een super aanrader, gegeven door een top vrouw.’
‘Anouk, je hebt de Masterclass, het maken van Italiaanse meringue, gegeven aan veel deelnemers. Met veel interesse en bewondering heb ik de Masterclass gevolgd. Ik kan alleen maar zeggen: je maakt er echt een feestje van, alles klopt, inclusief je receptuur. Super gedaan. Aan alles heb je gedacht. Chapeau.’
Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass:

FAQ’S
Je kunt de online Masterclass zeker volgen via je een tablet of telefoon. Het scherm waarop je mij en mijn handelingen ziet, is dan kleiner.
Je mag je camera aanzetten, maar als je niet in beeld wilt komen dan hoeft dit niet. Vragen mag je stellen in de chat, er is een moderator die ze aan mij doorspeelt.
Jazeker. Laat je door mij inspireren om vanaf de basis zelf te gaan bakken, zodat je de kant en klare mix niet meer nodig hebt. Mijn motto is dat iedereen kan bakken, als je maar de juiste spullen in huis haalt en een recept stap voor stap maakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik jou stap voor stap mee kan nemen en je een lekker en mooi resultaat neer gaat zetten. Al zo’n 1000 mensen gingen je voor: man en vrouw, ervaren en onervaren bakkers, nationaal en internationaal.
Het is een Masterclass waarin ik veel vertel en soms ook laat zien met betrekking tot bakken vanaf de basis. Het is geen live online workshop waarbij we samen online aan de bak gaan.
In de lekkernijen die ik tijdens de Masterclass maak, zitten gluten, lactose, noten en ei. Je kunt de Masterclass zeker volgen en later de kennis aanpassen naar jouw situatie.
Meld je hieronder aan voor de gratis masterclass: