ONLINE BAKWORKSHOP APPELHAVERMOUTMUFFINS
Deze LIVE online BAKWORKSHOP is speciaal voor pleeggezinnen en wordt aangeboden door jouw pleegzorgorganisatie als dank voor al jouw aandacht en inzet! Samen maken we appelhavermoutmuffins!
15 november 15.00-17.00 uur live online
of 18 november 15.00-17.00 uur live online
Kun je er niet bij zijn of zitten we vol: voor het recept en de replay kan je je ook aanmelden.
Je loopt door de supermarkt want de tussendoortjes zijn op, het vliegt thuis de kasten uit. Snoeptomaatjes, komkommers, druiven en allerlei andere groenten en fruit heb je al in je winkelmandje, maar je zoekt ook nog wat andere dingen. Aangekomen bij het gangpad met de Liga’s en Sultana’s zie je zo veel verschillende soorten koeken en mueslirepen. Vaak pak je dezelfde reep, want iedereen in huis heeft zo zijn favoriet. Jij wilt echter een keer iets anders, eigenlijk ook het liefst wat gezonder met niet al te veel toegevoegde suikers, maar wel voedzaam. Zeker ook voor je gezinsleden met al hun sportactiviteiten naast school en werk. Zou je zoiets ook zelf kunnen maken?
ONLINE BAKWORKSHOP APPELHAVERMOUT-
MUFFINS
Deze LIVE online BAKWORKSHOP is speciaal voor pleeggezinnen en wordt aangeboden door jouw pleegzorgorganisatie als dank voor al jouw aandacht en inzet!
Samen maken we appelhavermoutmuffins!
15 november 15.00-17.00 uur live online
of 18 november 15.00-17.00 uur live online
Kun je er niet bij zijn of zitten we vol: voor het recept en de replay kan je je ook aanmelden.
Je loopt door de supermarkt want de tussendoortjes zijn op, het vliegt thuis de kasten uit. Snoeptomaatjes, komkommers, druiven en allerlei andere groenten en fruit heb je al in je winkelmandje, maar je zoekt ook nog wat andere dingen. Aangekomen bij het gangpad met de Liga’s en Sultana’s zie je zo veel verschillende soorten koeken en mueslirepen. Vaak pak je dezelfde reep, want iedereen in huis heeft zo zijn favoriet. Jij wilt echter een keer iets anders, eigenlijk ook het liefst wat gezonder met niet al te veel toegevoegde suikers, maar wel voedzaam. Zeker ook voor je gezinsleden met al hun sportactiviteiten naast school en werk. Zou je zoiets ook zelf kunnen maken?
Hoe zou het zijn als jij…..
Doe mee met de
online bakworkshop Appelhavermoutmuffins
15 of 18 november van 15.00-17.00 uur
Doe mee met de
online bakworkshop Appelhavermout-
muffins
15 of 18 nov. van 15.00-17.00 uur
Maar hoe werkt dat dan?
Vanuit jouw en mijn keuken gaan we aan de slag. De boodschappenlijst met ingrediënten krijg je van tevoren toegestuurd (check direct na inschrijving ook je SPAM) zodat je precies weet wat je in huis moet halen, wat je afgewogen klaar moet hebben staan en wat je eventueel al als kleine voorbereiding gedaan moet hebben voordat de workshop start.
Tijdens de workshop neem je je laptop mee de keuken in en zie je mij op het beeldscherm. Stap voor stap bereiden we samen het recept. Direct na afloop van de workshop ontvang je per mail het recept met de bereidingswijze, dus tijdens de workshop kun je je aandacht volledig richten op het bakken en hoef je niet alle stappen mee te schrijven. Ik adviseer je wel om aantekeningen te maken van handige tips die ik tussendoor deel. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je de replay, zodat je de bereiding nog een keer rustig terug kunt kijken.
Door je in te schrijven, reserveer je je plek voor de live online workshop en verwachten we ook dat je online aanwezig bent op de datum waarvoor je je hebt ingeschreven. Zowel 15 als 18 november zijn er 300 plekken en vol is vol, dus wacht niet te lang en reserveer de datum en tijd in jouw agenda. Direct na afloop van de workshop ontvang je per mail het recept met de bereidingswijze. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je de replay, zodat je de bereiding nog een keer rustig terug kunt kijken.
Is de ene datum vol, dan probeer je de andere datum. Zijn beide data vol, dan kun je niet meer live online meebakken, maar zorgen we wel dat de replay en het recept bij jou komen. Wil je dat, schrijf je dan in voor de replay en het recept. Je ontvangt die in de week van 20 november.
Tevreden klanten over andere online workshops van Anouk
‘Al meer dan 1 online workshop gedaan en kijken er naar uit om er nog te volgen. Is heel duidelijk uitgelegd en gaat niet te snel. Als er vragen zijn krijg je steeds duidelijk antwoord. Dus ook Belgen kunnen het volgen hihi.’
‘Wij hebben met mijn familie en schoonfamilie een online bakworkshop gevolgd bij Anouk. Vanwege corona konden we niet bij elkaar komen, maar we konden wél samen bakken: ieder in de eigen keuken. We konden elkaar allemaal zien op het scherm. Anouk begeleidde ons duidelijk door alle stappen heen, ook voor mijn neefjes en nichtjes was het goed te volgen. Anouks enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze legt alles vol plezier maar rustig uit. Ze zorgde ook voor een ‘samen’ gevoel. Het was geen eenrichtingsverkeer. Er was juist veel interactie. Behalve leerzaam en toegankelijk was de workshop heel gezellig. En de resultaten waren om op te eten. Ik kijk ernaar uit om weer een online workshop bij Anouk te volgen.’
‘Ik heb meegedaan aan een online workshop tartelettes bakken. Heel fijn was de informatiefolder vooraf waarin alle benodigde ingrediënten vermeld stonden. Ook hele fijne gouden tips zoals het gebruiken van een cupcakevorm. De workshop was makkelijk te volgen en vooral ook leuk om te zien en mee te bakken. Alles werd duidelijk uitgelegd en vragen konden constant gesteld worden en werden ook in begrijpelijke taal beantwoord. Ik vond het een hele fijne ervaring en zou het graag nog eens doen!’
‘Anouk weet ook online iedereen erbij te betrekken waardoor je toch het ‘samen’ gevoel krijgt bij een online workshop.’
FAQ’S
Je kunt de online workshop zeker volgen via je tablet of telefoon. Het scherm waarop je mij en mijn handelingen ziet is dan kleiner.
Ik vraag iedereen om zijn camera aan te zetten, want dat is wel zo gezellig, maar je bent altijd vrij om de camera uit te zetten als je niet in beeld wilt. Ik vraag je om jezelf op ‘mute’ te zetten, want al die keukengeluiden uit iedere keuken leiden erg af. Vragen mag je stellen in de chat, er is een moderator die ze aan mij doorspeelt.
Mijn motto is dat iedereen kan bakken, als je maar de juiste spullen in huis haalt en een recept stap voor stap maakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik jou stap voor stap mee kan nemen en je een lekker en mooi resultaat neer gaat zetten. Al zo’n 1300 mensen gingen je voor: man en vrouw, ervaren en onervaren bakkers, nationaal en internationaal. We hebben zelfs speciale ouder-kind workshops gedaan. Deze workshop is zeer geschikt om met kinderen te doen!
Niets moet en heel veel mag. Vind jij het fijn om eerst te kijken en de lekkernijen op een later moment te bakken dan kan dat prima. Wil jij live meebakken, zorg dan dat je alle voorbereidingen, die beschreven worden in de mail, gedaan hebt en dan help ik je stap voor stap door het recept. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvang je de replay, dus je kunt later op je gemak terugkijken.
Zeker niet zo hoog als tijdens het bakken in de tent van Heel Holland Bakt. Ik pas mijn tempo aan en check regelmatig of iedereen nog mee kan komen. Als je je camera aanzet, zie ik je in de keuken bezig en dat is voor mij een mooie check om te zien hoe ver iedereen is.
Nee, je krijgt vooraf een boodschappenlijst en een lijst met benodigd bakgerei. Voor die laatste som ik ook alternatieven op. Twijfel je of iets van je bakgerei voldoet dan mag je me altijd via mail een vraag hierover stellen. Doe dit ruim voor de workshop zodat je nog op zoek kunt naar een alternatief mocht dit nodig zijn.
- siliconenvorm voor zes muffins of een muffinblik (gebruik dan ook muffin papiertjes)
- mengkom
- vork en lepel
- grove rasp
In de lekkernijen die we tijdens de workshop maken, zitten gluten, noten en ei. Je kunt de workshop zeker volgen en (later) zelf het recept aanpassen.