RECEPT VOOR VANILLE IJS MET NOUGATINE

De laatste tijd ben je steeds meer aan het experimenteren in de keuken. Je bakt nog steeds die vertrouwde appeltaart en cake, maar je daagt jezelf ook uit om andere baksels vanaf de basis te gaan maken. De kant en klare mixen uit de supermarkt komen soms nog jouw keuken in, al heb je de kwarktaart laatst een keer zonder kant en klare mix gemaakt. 

Ieder succesje geeft je meer vertrouwen en zorgt ervoor dat je ook meer durft te gaan proberen. Daarom is het nu tijd geworden om de basis voor roomijs ook eens zelf te gaan maken. Dat kan als je aan de slag gaat met mijn recept.

Ik help jou verliefd te worden en te blijven op bakken!

Ik deel met jou mijn recept voor vanille ijs met nougatine. Loopt het water je al in de mond? Heb je altijd al een goed basisrecept voor roomijs willen hebben of nougatine willen maken waar nog echte hazelnoot in zit? Dan is dit recept echt iets voor jou. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.

De laatste tijd ben je steeds meer aan het experimenteren in de keuken. Je bakt nog steeds die vertrouwde appeltaart en cake, maar je daagt jezelf ook uit om andere baksels vanaf de basis te gaan maken. De kant en klare mixen uit de supermarkt komen soms nog jouw keuken in, al heb je de kwarktaart laatst een keer zonder kant en klare mix gemaakt. 

Ieder succesje geeft je meer vertrouwen en zorgt ervoor dat je ook meer durft te gaan proberen. Daarom is het nu tijd geworden om de basis voor roomijs ook eens zelf te gaan maken. Dat kan als je aan de slag gaat met mijn recept.

Ik help jou verliefd te worden en te blijven op bakken!

Ik deel met jou mijn recept voor vanille ijs met nougatine. Loopt het water je al in de mond? Heb je altijd al een goed basisrecept voor roomijs willen hebben of nougatine willen maken waar nog echte hazelnoot in zit? Dan is dit recept echt iets voor jou. 

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de Privacy Verklaring.