Receptengids

Iedereen kan bakken, jij dus ook!

Ik heb nu toch iets leuks gemaakt! Een prachtige kleurrijke receptengids van bijna 60 pagina’s!

Heb jij ook nog steeds soezendeeg en briochedeeg op je wensenlijstje staan, maar schuif je het voor je uit? Heel herkenbaar. Het zit niet in je standaard bakrepertoire en daarom maak je het in je hoofd te groot en dus te moeilijk. Maar dat is het niet: iedereen kan bakken, jij dus ook!

Laat me eens allerlei toffe recepten opnoemen: amandelspijs, banketbakkersroom, fruitmousse, Italiaanse meringue, sloffendeeg, tartelettes, eclairs, zoete broodjes, aardbeienkwarktaart, scones, maak jij het al zelf vanaf de basis? Of gebruik je nog regelmatig een kant en klare mix?

Hoe zou het toch zijn als je deze recepten zelf weet te maken, vers en vanaf de basis? Met mijn receptengids gaat je dit lukken, want ik neem je stap voor stap mee bij ieder recept. En de kleurrijke foto’s laten het einsresultaat zien waar je naar toe werkt.

De live online workshops die ik van januari tot en met juni gaf rond deze recepten voor zowel de beginnende als de gemiddelde bakker waren een succes. En nu bied ik jou de mogelijkheid om bijna alle recepten van deze online workshops in één receptengids aan te schaffen. Wie weet deed je één van de online workshops al mee. Hoe leuk is het dan om de recepten in een kleurrijke gids in je keuken te hebben liggen. Zo voor het grijpen als je aan de bak gaat. Je hoeft de computer er niet voor op te starten.

Voor €24 exclusief verzendkosten krijg jij deze receptengids thuis gestuurd. Als je wilt dat ik hem voor je signeer, zet dan een notitie in het notitieveld tijdens het bestellen en ik schrijf er een persoonlijke tekst in.

Het zijn ruim 50 pagina’s, met de volgende recepten:

  • Aardbeienkwarktaart, chocoladekoeken

  • Bliss balls, bananenbrood, ontbijtmuffins, granola

  • Sloffen opgemaakt met frambozenmousse, Zwitserse room, appel of citroencrèmeux

  • Tartelettes gevuld met appel, kers en noten

  • Soezendeeg en eclairs gevuld met koffie- en frambozenroom

  • Briochedeeg, roombroodjes, kaneelbrood, mini quiches, worstenbroodjes

  • Veel basisrecepten zoals banketbakkersroom, lemon curd, amandelspijs

En dan is er nog meer, de gids bevat leuke notitiepagina’s om al je aantekeningen op te schrijven. Laat ik stoppen met opsommen want de investering van €24 is te mooi voor de hoeveelheid aan kennis en recepten die ik met je deel in deze receptengids.

Velen gingen al met deze lekkernijen aan de slag en geven aan zichzelf nu uit te dagen en te verrassen in de keuken, meer te kunnen dan ze zelf ooit dachten en nu iedere verjaardag iets nieuws op tafel te zetten. Het wordt een waar feest bij jou in de keuken en op tafel!

Tevreden klanten over de recepten en workshops van Anouk

‘Bedankt voor het recept en alle workshops. Erg van genoten! Zoals ik gisteren in de chat al zei, vooral van het zelf deeg maken, heb ik veel geleerd. Veel makkelijker dan gedacht en zo veel lekkerder. Nu gebruikte ik al nooit pakjes en zakjes, nu ook geen kant en klaar deeg meer voor mijn quiche, brood e.d.’ 

Tjallien

‘Was heel leuk om mee te doen gisterenavond. Dacht dat het briochedeeg niet zou lukken maar dat is toch goed gekomen. Het brood is heerlijk, net geproefd. Roombroodje kon ik gisterenavond niet weerstaan. 😃 Straks aan de bak met de scones. Het lange staan is voor mij niet mogelijk, vandaar dat ik die nu ga bakken. Leuk ook al je tips, waardevol. Fijn weekend!’ 

Constance

De investering is €24!